Milot Rashica yarışı! Beşiktaş’ın bonservis beklentisi ortaya çıktı

Süper Lig devlerinden Beşiktaş’ın sezon başında Norwich City’den transfer ettiği Milot Rashica ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yıldızına Avrupa’dan 3 kulübün ilgi duymaya başladığı belirtildi.

Beşiktaş’ta gösterdiği performans sonrası dikkat çeken Milot Rashica’ya İtalya Serie A’dan 2, İngiltere Championship’ten 1 kulübün kanca attığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Kosovalı futbolcu için 11 milyon euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu aktarıldı.

Milot Rashica bu sezon başında imza attığı Beşiktaş’ta 39 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki sağ kanat bu müsabakalarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Milot Rashica, takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

Milot Rashica’nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

KF Kurda altyapısında yetişen Kosovalı futbolcu daha sonra KF Vushtrria, Vitesse, Werder Bremen, Norwich City ve Galatasaray’da oynadı. Beşiktaş, Milot Rashica’yı sezon başında 5 milyon 250 bin euro karşılığında renklerine bağladı.

27 yaşındaki kanat oyuncusu Kosova Milli Takımı’nda 53 mücadelede şans buldu. Milot Rashica bu müsabakalarda 11 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir