Rekor Artış! Yapay Zeka Shiba Inu Projeksiyonunu Açıkladı!

Shiba Inu, ekosisteminde uçuşan olumlu güncellemeleri tamamlamak için yanma oranında %276’lık bir artış gördü. Bu gelişmenin ortasında yapay zeka, SHIB’in 0,89 dolara ne zaman ulaşacağını tahmin ediyor. Ayrıca, bu süreçte uğrayacağı durakları tespit ediyor.

Shiba Inu yakma eylemlerinde rekor artış!

Türk kripto yatırımcılarının da sevdiği popüler meme coin’i Shiba Inu bir kez daha manşetlerde. Bu kez konu sadece hafif fiyat hareketleri değil, aynı zamanda ekosistemindeki önemli bir gelişme var. SHIB yakma oranı %276 gibi dikkat çekici bir oranda artış kaydetti. Böylece, projenin gelişiminde önemli bir kilometre taşına işaret etti.

SHIB Yakma Grafiği. Kaynak: Shibburn

Shibburn Explorer’ın verilerine göre bu artış, önceki iki gündeki %62 ve %12’lik artışları gölgede bıraktı. Böylece, bu hafta kayıtlara giren en yüksek yakma oranını temsil ediyor. SHIB Army’nin token arzını azaltmaya yönelik süregelen kararlılığı, altcoin projesinin canlılığının da bir kanıtı. Bu hızlı ivme, projenin ekosistemiyle aktif olarak ilgilenmeye ve büyümesine katkıda bulunmaya devam eden SHIB topluluğunun dinamik ve proaktif yapısını yansıtıyor.

Son aylarda Shiba Inu, ekosistemini daha da geliştirmek ve sağlamlaştırmak için bir misyon üstlendi. SHIB’nin arkasındaki topluluk, kullanımını bir meme-coin olmanın ötesine genişletmek için yorulmadan çalışıyor. Bu, SHIB ekosistemi içinde her biri kendine özgü bir amaca sahip birden fazla tokenin oluşturulmasını içeriyordu.

Yapay zekanın SHIB fiyatı tahmin projeksiyonu

Google Bard, Shiba Inu (SHIB) 2024 yılında %114’lük bir artışla büyüyeceğini öngörüyor. Buna ilaveten muhtemelen SHIB’nin 2050 yılında 0,89 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Shiba Inu (SHIB) geçtiğimiz ay piyasanın düşüş eğiliminden önemli bir darbe aldı. Son 30 günde, Shiba Inu %24’ün üzerinde düşüş yaşayarak fiyatını 0,000007475 dolara düşürdü.

Google Bard’ın SHIB için onlarca yılı kapsayan tahminler sunması dikkat çekici. Bu yılın aşırı düşüş eğilimli olduğu göz önüne alındığında, Bard, Shiba Inu’nun açgözlü günlerinin 2024’te başlayacağını belirtiyor. Özellikle, SHIB’nin 2024 yılına kadar en azından önde gelen bir sıfırı ortadan kaldıracağını öngörüyor. Google Bard, Shiba Inu’nun önümüzdeki yıl minimum ve maksimum 0,000012 dolar ve 0,000019 dolar olmak üzere ortalama 0,000016 dolardan işlem göreceğini söylüyor.

Google Bards SHIB projeksiyonları. Kaynak: Google Bard

Ayrıca yapay zeka, Shiba Inu’nun 2025 yılına kadar yükseliş yörüngesini koruyacağını açıklıyor. SHIB’nin değeri 0,000007475 dolar iken, 0,000016 dolara kadar bir büyüme %114,1’lik bir artış anlamına geliyor. Bu arada Google Bard, sonraki yıllar için daha da cesur bir projeksiyon sağlıyor.

SHIB 0,89 dolara ne zaman ulaşacak?

Özellikle Google Bard, bundan on yıl sonra Shiba Inu’nun 0,0009915 dolardan işlem yapmak için iki önde gelen sıfırı daha çiğneyebileceğine inanıyor. İlginç bir şekilde, SHIB’nin 2050 yılına kadar 0,89 dolardan işlem görmesi bekliyor. Özellikle, Google öngörülen fiyat noktalarını kolaylaştırmak için faktörlerden bahsediyor. Belirtilen noktalar arasında büyük miktarda token yakımı, ekosistem genişlemesi ve daha geniş kripto topluluğunun artan çekiciliği yer alıyor.

SHIB On yıllık projeksiyonlar. Kaynak: Google Bard

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere altcoin projesi, geçen ay Shibarium Blockchain lansmanını yaptı. Bu süreçte beş milyardan fazla SHIB’i ortadan kaldırıldı. Dahası, proje geliştirme ekibi SHIB ekosistemini daha fazla iyileştirme ve büyütmeye olan bağlılığını sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir