Sigma’nın f/1.8 diyafram açıklığına sahip dünyanın ilk zoom lensi satışta

Xiaomi, ev temizlik cihazları serisine yeni bir üye ekleyerek Robot Vacuum S20′yi tanıttı. Bu model, güçlü emiş gücü ve akıllı navigasyon özellikleri ile dikkat çekiyor.

Robot Vacuum S20, çeşitli temizlik ihtiyaçlarına göre ayarlanabilen üç farklı güç modu ile 5.000Pa’ya kadar emiş gücü sunuyor. Genel temizlik için bir merkezi fırça ve kenarları ve köşeleri etkin bir şekilde temizlemek için daha küçük bir yan fırça bulunuyor. Cihazın 400 ml toz haznesi ve 270 ml su tankı, daha az sık boşaltma ve doldurma gerektirecek şekilde tasarlanmış.

S20, temizlik alanlarını doğru bir şekilde haritalamak ve organize zigzag veya Y şekilli desenlerle hareket etmek için bir LDS lazer navigasyon sistemi kullanıyor. Bu sistem ve dahili sensörler sayesinde, vakum engellerden kaçınarak mobilya ve ayakkabı gibi ev eşyalarının etrafında rahatça dolaşabiliyor.

Kullanıcılar, Mi Home veya Xiaomi Home uygulamaları aracılığıyla temizlik ayarlarını yönetebilir, temizlik seanslarını planlayabilir ve vakumun ilerlemesini uzaktan takip edebilirler. Ayrıca, Amazon Alexa veya Google Asistan ile sesli kontrol özelliği sayesinde manuel müdahale olmadan kullanmak mümkün.

Gelişmiş özelliklerine rağmen, Robot Vacuum S20, 325 mm genişliğinde kompakt bir boyuta sahip ve 3.200 mAh bataryası bulunuyor. Şarj ihtiyacı olduğunda otomatik olarak şarj yuvasına dönerek her zaman bir sonraki temizlik görevine hazır hale geliyor.

Xiaomi, Robot Vacuum S20‘nin lansman tarihi veya fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak S10 ve S10+ gibi önceki modellerine benzer rekabetçi bir fiyat bekleniyor. Diğer bir yenilik olarak, Xiaomi, İngiltere ve Euro bölgesinde Akıllı Pirinç Pişirici’yi tanıttı. Bu cihaz, 3 litrelik kapasiteye sahip ve Mi Home/Xiaomi Home uygulaması ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir